Maggi: Jenama Kegemaran Malaysia

Mengenai Maggi

Ditubuhkan di Switzerland dan ditubuhkan di Malaysia sebagai artikel kemerdekaan, Maggi terkenal dengan makanan rakyat Malaysia, seperti mi cepat dan rempah. Pencapaian kami terdiri daripada kejayaan Golden for Putra Company Honours pada tahun 2019 di bawah Nestle. Rakyat Malaysia memuja Maggi kerana produk makanan halal yang boleh digunakan untuk penyediaan resepi sup ayam sederhana.

Barang Maggi

Maggi terkenal dengan mee segera yang berperisa seperti perisa kari dan unggas. Kami menyediakan sos, seperti cili dan sos tiram, untuk menggunakan perasa atau perasa untuk menyediakan makanan. Model perasa kami seperti kiub bouillon kami juga dapat membantu menjadikan masakan anda sedikit. Kami mempunyai mi dan campuran segera bahawa anda harus membuat hidangan dengan cepat.

Resipi Pergi Anda

Pelbagai resipi diberikan bahawa anda dapat dihasilkan dengan mudah dengan barangan Maggi. Rendang unggas kami tidak sukar untuk membantu dengan perasa CukupRasa jika anda mencari resipi lazat unggas. Kami ada hidangan dengan daging. Sebagai ilustrasi, menu daging lembu dan brokoli kami dibuat dengan enak, dengan sepotong sos tiram saya.

Maggi MY

Makanan Segera dengan Maggi

Buat makanan sederhana menggunakan perasa kami! Perasa Nasi Goreng Kampung kami membolehkan anda membuat nasi goreng dalam masa yang singkat. Buat resipi ikan bilis dan kerang dengan menggunakan barangan kami! Dengan Campuran Tomyum kami, anda boleh mencuba formula udang buruk kami. Berikan rumah anda makan malam yang enak dengan resipi tumbuhan yang enak dari kami, seperti ikan masin kailan yang terbuat dari kiub Maggi Ikan Bilis.

Keutamaan Seluruh Dunia Dengan Maggi

Kumpulkan semua jenis masakan di rumah anda dengan Maggi! Pertimbangkan hidangan Eropah seperti makaroni dan keju cheddar atau jenis timur, seperti daging lada hitam yang digabungkan dengan goreng premi Maggi. Memiliki gaya China dengan formula unggas teriyaki kami yang cepat, dan temui makanan Arab dengan Nasi Arab dada ayam yang disediakan dalam perapan tomat dan kiub stok kami.

Ciptaan Khas dengan Maggi

Barangan Maggi sangat popular di seluruh dunia sehingga menjadi sebahagian daripada merawat hidangan di beberapa bahagian di planet ini. Puding nasi India biasa dengan susu keseluruhan yang disebut sebagai kheer telah menggabungkan mi segera Maggi. Selain itu, para tukang masak di rumah juga berusaha untuk merawat resipi berkualiti seperti kerepek kentang dengan produk Maggi.

Tutorial Berharga Oleh Maggi

Gunakan masa yang lebih berkualiti dengan orang yang anda sayangi dengan mencuba helah dan petua untuk menyediakan makanan. Dari menyedari dengan tepat apa keadaan sempurna untuk pasta peribadi anda, menggoreng makanan laut seperti profesional, untuk anda membuat makanan yang akan menjimatkan masa dan tenaga, wang tunai, dan kesejahteraan anda, kami mempunyai semuanya untuk anda. Anda juga boleh belajar menguruskan ruang makanan anda dengan mengosongkan dapur anda dengan MAGGI.

Maggi Sebagai Pilihan Anda

Untuk membuat dengan mudah dan cepat, buat Maggi untuk item pilihan anda sekarang. Barang dagangan Maggi dapat melengkapkan banyak hidangan makanan dengan fleksibel untuk memastikan anda dapat membuat makanan dengan barang-barang yang sudah siap di kawasan dapur anda sendiri. Senarai resepi sup ayam kami juga akan membantu anda menerima petua untuk menghasilkan pelbagai makanan dengan mudah jika anda tidak memahami apa memasak pada siang hari.